Araştırma Üniversiteleri Destek Programı (ADEP) 2023 Yılı Hazırlık Dönemi

Araştırma Üniversiteleri Destek Programı (ADEP) kapsamında 2022 Yılı Uygulama Dönemi değerlendirmeleri tamamlanmıştır.  Projeleri kabul alan proje yürütücülerimizi tebrik eder, nitelikli çıktılara sahip proje dönemi geçirmenizi dileriz.

2023 Yılı Hazırlık Dönemi proje başvuruları için son tarih 15.09.2022’dur. Bu döneme ilişkin değerlendirme sonuçları 1.12.2022 tarihinde ilan edilecektir. Güncel duyurular ve 2023 Hazırlık Dönemi için kullanılacak başvuru formuna (FR-1796 formu; Revizyon Tarihi: 04.08.2022; Revizyon No: 01) BAP Koordinatörlüğü ana sayfasından ulaşabilirsiniz. ADEP ödeneği, Kalkınma Planı öncelikleri ve Üniversitemizin yetkinlikleri dikkate alınarak YÖK tarafından eşleştirilmiş On Birinci Kalkınma Planı'nda belirlenen öncelikli sektörler ile Sosyal, Sağlık ve Fen/Mühendislik alanlardaki projelerde kullanılacaktır.

Alan Eşleştirmeleri